viernes, 3 de diciembre de 2010

Enric Solbes i Rondalles Valencianes

Editorial Bromera publicà l'any 2008 Rondalles Valencianes, llibre de gran format escrit per Josep Franco i il·lustrat per Enric Solbes. Dissortadament, el proper dia 20 de desembre es complirà un any de la seua sobtada mort.
Va nàixer a Alcoi el 1960. Va viure i va treballar a Alzira. L'any 1979 va fer la primera exposició. Fins a ara, ha realitzat una vintena de mostres de les seues pintures. Té una ampla trajectòria com a il·lustrador de llibres infantils i juvenils, però destaquen els calendaris i el centenar de cartells del que és autor, així com altres treballs com a dissenyador gràfic.
Fins el passat 30 de setembre a Alcoi es podia visitar la seua exposició itinerant “Retrats de l’invisible”, que ha rodat per diverses poblacions del nostre país. Els que  no hem pogut gaudir d'ella podem veure-la a la seua pàgina web http://enricsolbes.com  , així com descarregar-nos el catàleg de l’exposició.
De la seua bibliografia destaque els llibres que podeu trobar a la biblioteca:
Criatures minúscules, La ciutat submergida, Un museu d’arqueologia, La fugida del mar, Les velletes de la Penya Roja, Rondalles valencianes (8 v.), L'Últim roder, Manuscrit de mossén Gerra, Merlí i el jove Artús, , Una hivernada als gels, Carmen, El peu de la mòmia ; Arria Marcella, El meravellós Màgic d´Oz, Jocs tipogràfics, Els ulls al cel i l'ànima a la mar, Vint mil llegües de viatge submarí,

No hay comentarios:

Publicar un comentario